Όροι Χρήσης

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

 • ΚΑΡΑΚΟΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, MD ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ
 • Θεραπεία με
 • ''Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι με τη βοήθεια του Υαλουρονικού οξέος''
 • DENTISTY FOR DISABLED PATIENTS
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ (ΡΗΞΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ)
 • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΟΥΜΑ ( Η ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ )
 • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΡΙΜΟΥΡΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Πριν τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας stogiatro.gr (εφ’εξής stogiatro.gr, Ιστοσελίδα, ή Διαδικτυακός τόπος), ο επισκέπτης/ χρήστης συνίσταται να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών. Η χρήση της συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων.
Το stogiatro.gr δύναται οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. Οι τροποποιήσεις δύνανται να γίνονται μονομερώς, ο δε χρήστης/επισκέπτης οφείλει κάθε φορά να ελέγχει για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθεί τη χρήση εικάζεται ότι αποδέχεται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις.

Οι πληροφορίες που παρέχονται στο stogiatro.gr, όπως τα κείμενα, τα γραφικά και οι εικόνες, αλλά και οποιοδήποτε άλλο υλικό συμπεριλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, έχει αποκλειστικά ενημερωτικό - συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν είναι δυνατόν να αντικαταστήσει την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Η ιατρική συμβουλή από τους εξειδικευμένους ιατρούς είναι απαραίτητη και δεν θα πρέπει να παραληφθεί ή να παραμεληθεί εξαιτίας κάποιου άρθρου που διαβάστηκε στην ιστοσελίδα μας. Η χρήση των πληροφοριών της ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη. Εφόσον θεωρηθεί ότι χρειάζεται επείγουσα ιατρική βοήθεια, καλείτε άμεσα το γιατρό ή την άμεση ιατρική βοήθεια (166).

Το stogiatro.gr μπορεί να περιέχει ιατρικά θέματα υγείας με σεξουαλικό περιεχόμενο. Σε περίπτωση που ο χρήστης θεωρήσει τα θέματα αυτά προσβλητικά, καλείται να μην χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα μας.

 

Χρήση περιεχομένου του stogiatro.gr

Το σύνολο του περιεχομένου του stogiatro.gr, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα δικαιώματα του περιεχομένου παραμένουν στο stogiatro.gr ή τους συντάκτες αυτού. Οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου, που δεν επιτρέπεται ρητά βάσει των παραπάνω Όρων και Προϋποθέσεων, αποτελεί παραβίαση των όρων αυτών και καταστρατηγεί τους Νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, κατοχύρωσης εμπορικών σημάτων κ.λ.π. Στην περίπτωση παραβίασης των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων, η άδεια χρήσης του περιεχομένου τερματίζεται αυτόματα και ο χρήστης υποχρεούται άμεσα να καταστρέψει οποιοδήποτε αντίγραφο του περιεχομένου ή τμήματος αυτού έχει κατεβάσει, αναπαράγει, δημοσιεύσει ή και εκτυπώσει.

Το stogiatro.gr εξουσιοδοτεί τον χρήστη να δει ή να κατεβάσει ένα και μόνο αντίγραφο του υλικού, αποκλειστικά για προσωπική και όχι για εμπορική χρήση, εφόσον συμπεριληφθεί σημείωση περί πνευματικών δικαιωμάτων ή και άλλες ενδείξεις ή δικαιώματα προέλευσης που μπορεί να συμπεριλαβάνονται στο περιεχόμενο.

Οποιοιδήποτε ειδικοί κανονισμοί διέπουν τη χρήση λογισμικού και τη χρήση άλλων στοιχείων που μπορεί να περιέχονται στο stogiatro.gr, δύνανται να βρίσκονται και σε άλλα σημεία της ιστοσελίδας και υπάγονται επίσης στους όρους και διατάξεις περί πνευματικών δικαιωμάτων, με ειδικές αναφορές.

Η χρήση του stogiatro.gr και του περιεχομένου του γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του χρήστη. Επομένως το stogiatro.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αποτυχίες, διακοπές, ή φθορές οποιονδήποτε δεδομένων ή πληροφοριών σχετίζονται με την ιστοσελίδα.

 

Περιορισμός ευθύνης του stogiatro.gr

Το stogiatro.gr, οι συντάκτες του, οι προμηθευτές του ή τρίτα πρόσωπα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε βλάβες (συμπεραλαμβανομένων και χωρίς περιορισμό, συμπτωματικές ή συμπερασματικές ζημιές, τραυματισμούς ή αδικαιολόγητο θάνατο, απώλεια κερδών ή ζημιές που προκλήθηκαν ως αποτέλεσμα απώλειας δεδομένων ή διακοπής επιχειρηματικής δραστηριότητας) που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης της ιστοσελίδας, είτε βασίζεται σε εγγύηση, συμβόλαιο, βλάβη ή σε άλλη νομική θεωρία, και είτε ή όχι, το stogiatro.gr, οι συντάκτες του, οι προμηθευτές του ή τρίτα πρόσωπα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα, έχουν ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων βλαβών. Οποιεσδήποτε ασφαλιστικές απαιτήσεις προκύπτουν σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας, ή οποιουδήποτε περιεχομένου πρέπει να υποβληθούν μέσα σε ένα έτος από την ημερομηνία που συνέβη το γεγονός. Το stogiatro.gr σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται ακόμη την έλλειψη ‘ιών’ ή άλλου επιζήμιου κώδικα είτε πρόκειται για την ιστοσελίδα, είτε για κάποιο άλλο site ή server μέσω των οποίων λαμβάνεται το περιεχόμενό του.

Το stogiatro.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω υπερσυνδέσμων (hyperlinks) ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. To stogiatro.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Το stogiatro.gr δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη/επισκέπτη με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στο stogiatro.gr και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

Η ιστοσελίδα δεν αντιπροσωπεύει και δεν εγγυάται για τα ακόλουθα: 1. την ακρίβεια, αξιοπιστία, πληρότητα, εγκυρότητα, ορθότητα, ή την επικαιρότητα του περιεχομένου, του λογισμικού, των κειμένων, των γραφικών, των υπερσυνδέσμων, ή των επικοινωνιών που παρέχονται από ή δια μεσου του stogiatro.gr. 2. Την άμεση εναρμόνιση με τις Κυβερνητικές Διατάξεις, σύμφωνα με τις οποίες απαιτείται ενημέρωση για τα φάρμακα που χορηγούνται μόνο με ιατρική συνταγή, την έγκριση ή την συμμόρφωση οποιουδήποτε λογισμικού εργαλείου σχετικού με το περιεχόμενο που συμπεριλαμβάνεται στην ιστοσελίδα του stogiatro.gr.

 

Κωδικοί πρόσβασης, Υποβολή πληροφοριών στο stogiatro.gr

To stogiatro.gr διαθέτει εργαλεία που επιτρέπουν την εγγραφή και φύλαξη πληροφοριών. Ο χρήστης/επισκέπτης θεωρείται αποκλειστικά υπεύθυνος για την πρόσβαση στους προσωπικούς του λογαριασμούς καθώς και για την διασφάλιση των κωδικών πρόσβασης από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Αποτελεί αποκλειστικά προσωπική ευθύνη να ελέγχεται η γνωστοποίηση και η χρήση των κωδικών ενεργοποίησης καθώς και των κωδικών πρόσβασης, να επιτρέπεται, να ελέγχεται και να διαχειρίζεται η πρόσβαση και χρήση του λογαριασμόυ και του κωδικού στο stogiatro.gr. Κάθε μέλος του stogiatro.gr αποκτά το προνόμιο να λαμβάνει καθημερινά ενημερωτικά δελτία (newsletter).

Υπάρχει δέσμευση για την προστασία και μη αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων ανηλίκων. Η συγκεκριμένη Ιστοσελίδα δεν είναι σχεδιασμένη να απευθύνεται σε ανηλίκους. Κατόπιν τούτου, δε συλλέγονται Προσωπικά Δεδομένα από οποιοδήποτε άτομο το οποίο έχει περιέλθει σε γνώση μας ότι είναι ανήλικος.

Το stogiatro.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται, καθώς και για τη χρήση ή κατάχρηση πληροφοριών που λαμβάνονται με τη χρησιμοποίηση των εργαλείων και υπηρεσιών του.

Η εγγραφή στο stogiatro.gr γίνεται με ευθύνη του χρήστη/επισκέπτη και ο ίδιος και ο ιατρικός του σύμβουλος, θεωρείται προσωπικά υπεύθυνος για να την εξακρίβωση της καταλληλότητας των πληροφοριών για τις ανάγκες του.
Ο χρήστης αποδέχεται την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, όπως αυτά δηλώνονται από αυτόν τον ίδιο με την υποβολή του ερωτήματος και του προσωπικού του ιστορικού, από το διαχειριστή της ιστοσελίδας ο οποίος δικαιούται να τα γνωστοποιεί σε τρίτα πρόσωπα (γιατρούς) με τον αποκλειστικό σκοπό της λειτουργίας/παροχής της παρούσης υπηρεσίας και της αποστολής των σχετικών απαντήσεων. Περαιτέρω ο διαχειριστής της ιστοσελίδας θα τηρεί αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών – αποστολέων ιατρικών ερωτημάτων, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, για το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων, υποχρεούμενος στην τήρηση των διατάξεων του Ν. 2225/1994 και Π.Δ. 47/2005 για την άρση του απορρήτου αυτού προς κάθε δικαστική αρχή, για λόγους εθνικής ασφάλειας ή για τη διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών αδικημάτων.

Ο χρήστης αποδέχεται ρητά ότι την αποκλειστική δικαιοδοσία και αρμοδιότητα για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει με το iatropedia.gr, την έχουν τα Δικαστήρια της Αθήνας. Οι παρόντες όροι χρήσης διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο. Αν οποιοσδήποτε από τους ανωτέρω όρους αποδειχθεί άκυρος, αυτό δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και ισχύ των υπολοίπων όρων οι οποίοι παραμένουν σε πλήρη ισχύ.

Η χρήση της ιστοσελίδας, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο της υπόκεινται στους ανωτέρω όρους χρήσης. Αν ο χρήστης – επισκέπτης θεωρεί τους όρους αυτούς μη αποδεκτούς, παρακαλείται να μην κάνει χρήση της ιστοσελίδας.

 

Διαφημίσεις, αναζητήσεις και συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες

Το stogiatro.gr φιλοξενεί διαφημιστικά μηνύματα από εταιρείες, οργανισμούς, κατασκευαστές, οι οποίοι μπορούν να παρέχουν οφέλη στο χρήστη/επισκέπτη παρέχοντας πληροφορίες για σκευάσματα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, υπηρεσίες υγείας, προϊόντα που διατίθενται στην αγορά αλλά και διάφορες άλλες υπηρεσίες. Μπορεί επίσης να επιτρέπει σε τρίτους να δημιουργήσουν μέσα στην ιστοσελίδα ανεξάρτητο περιεχόμενο σχετικά με ορισμένα θέματα στο πλαίσιο μιας συγκεκριμένης κατηγορίας.

Η ιστοσελίδα μας ουδέποτε συνιστά, ελέγχει και συνυπογράφει τα διαφημιστικά, προωθητικά μηνύματα τρίτων, ούτε το περιεχόμενο που έχει αναπτυχθεί από κάποιον τρίτο και φιλοξενείται στην ιστοσελίδα.

Ο διαφημιζόμενος είναι υπεύθυνος για την ακρίβεια και την αντικειμενικότητα του περιεχομένου που σηματοδοτείται με τις παραπάνω λέξεις ή εκφράσεις. Αυτό το περιεχόμενο δεν εξαρτάται από το stogiatro.gr και δεν ελέγχεται από την Συντακτική Ομάδα ή τους Συνεργάτες της ιστοσελίδας για την ακρίβεια, την αντικειμενικότητα ή την εγκυρότητά του. Εντός του περιεχομένου του διαφημιζόμενου, μπορεί να υπάρχουν συνδέσεις με την ιστοσελίδα του. Το stogiatro.gr δεν υιοθετεί κανένα συγκεκριμένο προϊόν, υπηρεσία, ή θεραπεία.

Το stogiatro.gr μπορεί να παρέχει συνδέσμους για ιστοσελίδες τρίτων. Μπορεί επίσης να επιλέγει και να δίνει προτεραιότητα σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες, σύμφωνα με τους όρους αναζήτησης που εισάγονται, να επιτρέπει στους διαφημιζόμενούς του να απαντήσουν στην αναζήτηση ορισμένων όρων με διαφημίσεις ή με το περιεχόμενο τους. Σε καμία περίπτωση το stogiatro.gr δεν συνιστά και δεν συνυπογράφει το περιεχόμενο από ιστοσελίδες τρίτων.

Το stogiatro.gr δεν ευθύνεται για το περιεχομένου τρίτων διαδικτυακών τόπων, διαδικτυακών τόπων που είναι μέσα σε πλαίσια/banner του stogiatro.gr, διαδικτυακών τόπων που μπορεί να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του stogiatro.gr, είτε πρόκειται για αποτέλεσμα αναζήτησης, είτε για διαφημίσεις τρίτων και δεν αντιπροσωπεύει το περιεχόμενο ή την εγκυρότητά τους. Η χρήση ιστοσελίδων τρίτων γίνεται με ευθύνη του χρήστη/επισκέπτη και υπάγεται στους Όρους χρήσης των ιστοσελίδων αυτών. Η Δικαιούχος δεν δεσμεύεται για κανένα διαφημιζόμενο προϊόν στην Ιστοσελίδα του stogiatro.gr.

Το stogiatro.gr διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει, να ακυρώσει, ή να αφαιρέσει οποιαδήποτε στιγμή κάθε προβολή από την ιστοσελίδα για οποιοδήποτε λόγο, παρέχοντας άμεση προειδοποίηση προς το διαφημιζόμενο σε συνδυασμό με την αντίστοιχη επεξήγηση. Το stogiatro.gr διατηρεί επίσης το δικαίωμα να καθορίσει την κατάλληλη τοποθέτηση της διαφήμισης στην ιστοσελίδα. Είναι ευθύνη του προβαλλόμενου να συμμορφωθεί με όλες τις ισχύουσες εγχώριες και ξένες νομοθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ισχυόντων νόμων και κανονισμών των ρυθμιστικών φορέων. Αυτό περιλαμβάνει την φαρμακευτική διαφήμιση για τους ιατρούς και τους καταναλωτές.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links