Νέα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

2-1-epemvaseis-plastikis-xeirourgikis-pou-tha-sas-metamorfosoun-eidika-otan-plisiazei-kalokairi.jpg

Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν πολλά για να αποκτήσουν ή να πλησιάσουν το ιδανικό σώμα, που είναι θελκτικό, σφριγηλό και η διαμόρφωσή του τις κάνει να είναι χαρούμενες και ικανοποιημένες!


Για να γίνει αυτό μερικές φορές τα γονίδια δεν βοηθούν, γι’ αυτό και πολλές γυναίκες στρέφονται στην δύναμη της πλαστικής χειρουργικής. Στις μέρες μας πολλές επεμβάσεις που τις διενεργεί ο πλαστικός χειρουργός γίνονται εύκολα, ανώδυνα με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.
Ο πλαστικός χειρουργός Κοντογιάννης Θάνος ξεχώρισε τρεις αισθητικές επεμβάσεις ανώδυνες, απόλυτα ασφαλείς και πολύ δημοφιλείς! Μάθετε ποιες είναι:


Facelifting - Όταν η ομορφιά ξεκινάει από το πρόσωπο
Τελευταίας τεχνολογίας τεχνική που δίνει τέλος στην χαλάρωση και μάλιστα στα πρώτα στάδια της γήρανσης που η χαλάρωση είναι μικτή και μπορεί να διορθωθεί άμεσα. Πραγματοποιείται με απορροφήσιμα νήματα ειδικής κατασκευής που τοποθετούνται με συγκεκριμένο τρόπο στην επιδερμίδα. Μετά την επέμβαση, η γυναίκα σε 15 ημέρες έχει επανέλθει πλήρως στην καθημερινότητά της, χωρίς κανένα σημάδι, με ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο.


Λιποαναρρόφηση - Απαλλαγείτε από το λίπος
Είναι η μοναδική επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής που αντιμετωπίζει τα ψωμάκια και το τοπικό πάχος. Τα λιποκύτταρα επηρεάζονται πολύ από την κληρονομικότητα και η κατανομή τους στο σώμα μπορεί να γίνει με λάθος τρόπο, ώστε η εμφάνιση δυσμορφιών να είναι αναπόφευκτη. Η λιποαναρρόφηση είναι η μόνη μέθοδος, η οποία καταπολεμά τις λιποαποθήκες, απορροφώντας το λίπος από την προβληματική περιοχή, με αποτέλεσμα μετά την επέμβαση, ακόμα κι αν παχύνετε το λίπος να μην επανεμφανιστεί. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της λιποαναρρόφησης, είναι ότι δεν χρειάζεται καμία μετεγχειρητική φροντίδα.
Ανόρθωση γλουτών σε δύο ώρες!
Ο πλαστικός χειρουργός μόλις σας εξετάσει, θα σας προτείνει την κατάλληλη μέθοδο για την ανόρθωση των γλουτών, ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η χαλάρωση. Σε κάθε μέθοδο το τελικό αποτέλεσμα είναι η ανόρθωση γλουτών, πιο πάνω από το σημείο που ήταν πριν. Αν μάλιστα οι γλουτοί είναι μεγάλη, η μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί άριστα με λιπογλυπτική για μείωση του όγκου των γλουτών.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση