Νέα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

3-3-2018-14o-ippokrateio-pnevma.jpg
Στην οικουμενικότητα της ελληνικής ιατρικής και το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των γιατρών στη χώρα μας, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης,

στο πλαίσιο του χαιρετισμού του, στο 14ο Συμπόσιο της Εταιρείας Διάδοσης Ιπποκράτειου Πνεύματος με θέμα «Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ», που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής.

Ειδικότερα ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής:
«Θα πρέπει όλοι και ειδικά οι νεότεροι συνάδελφοι να γνωρίζουν την ιστορία της Ιατρικής που ξεκινά από τη γέννησή της στην Αρχαία Ελλάδα και να τιμούν τον πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη και όλους τους σπουδαίους γιατρούς της αρχαιότητας που έχουν χαράξει με τη διδασκαλία τους, το φωτεινό μονοπάτι της ιατρικής επιστήμης. Ο ιατρικός κόσμος αυτή την πλέον δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας απέδειξε με το ήθος του και την υψηλή επιστημονική του κατάρτιση ότι είναι άξιος απόγονος των λαμπρών μυαλών που άλλαξαν την ιστορία της ιατρικής και της ανθρωπότητας»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση