Νέα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

polakispe.jpg

Στο πλαίσιο του 9ου περιφερειακού συνεδρίου στη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, επισκέφθηκε την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και ενημερώθηκε από τη διοίκηση για τις δράσεις της ΥΠΕ.

Στη συνέχεια μίλησε με τους εργαζομένους ανταλλάσοντας απόψεις, ακούγοντας τους προβληματισμούς τους και δεσμεύτηκε για τον άμεσο χωρισμό της Υγειονομικής Περιφέρειας που λόγω της έκτασης της καθίσταται πολλές φορές δυσλειτουργική.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και αφού συζήτησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου, ζήτησε συνάντηση με τους εργαζομένους και τους ιατρούς ώστε αμεσολάβητα να συζητήσει με τους ίδιους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και να τους εκθέσει τις απόψεις της πολιτικής ηγεσίας για το νέο σύστημα υγείας που επιδιώκεται να οικοδομηθεί.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, υπήρξε δέσμευση για την προμήθεια ενός μαγνητικού τομογράφου καθώς και για την χρηματοδότηση, την εκπόνηση μελέτης και ανέγερσης του πρώτου ορόφου από τους τέσσερεις που θα προβλεφθούν.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση