Ομορφιά

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

 AFAFAFASDFAF.jpg

Το αντιηλιακό είναι το απαραίτητο προϊόν περιποίησης και φροντίδας του σώματός μας, και το πρόσωπό μας, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Όσον αφορά το σώμα μας, τα πράγματα είναι απλά. Στην περίπτωση του προσώπου όμως τα ζητήματα είναι περισσότερα.

Μπορεί η εφαρμογή του αντηλιακού τις πρωινές ώρες που τρέχουμε με δουλειές ή τις ώρες που είμαστε στην παραλία να είναι απλή υπόθεση, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει όταν πρόκειται να κάνουμε μια επίσημη εμφάνιση και άρα να προσθέσουμε στη βάση μας προϊόντα μακιγιάζ.

Τις περισσότερες φορές, ο συνδυασμός του αντιηλιακού με το make up μας ταλαιπωρεί αρκετά διότι μετατρέπουμε τη βάση του προσώπου μας σε έναν ανεπιθύμητο γυαλιστερό καμβά. Ωστόσο, αν θέλετε να προστατέψετε το πρόσωπό σας, ταυτόχρονα να καλύψετε όλες τις ατέλειες και το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό, σας έχουμε τη λύση.

Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις σε όλα τα πιθανά ερωτήματα που σας βασανίζουν σχετικά με αυτά τα δύο προϊόντα.

Πόσο αποτελεσματικό είναι το αντηλιακό σε συνδυασμό με το make up;

Η αλήθεια είναι ότι όλες έχουμε αναρωτηθεί έστω μια φορά στη ζωή μας αν η μίξη αντηλιακού με make up είναι καλή για την επιδερμίδα μας και αν το αντηλιακό εξακολουθεί να παρέχει προστασία. Η απάντηση σε αυτή την απορία είναι… ΝΑΙ. Το αντηλιακό συνεχίζει να έχει προστατευτική δράση ακόμα και με τo make up, αρκεί να βάλoυμε μια γεναιόδωρη ποσότητα. Σε περίπτωση που προτιμάτε τα foundation που περιέχουν αντηλιακή προστασία, καλό θα ήταν να βάλετε αρκετές στρώσεις ακόμα και αν το αποτέλεσμα μοιάζει φορτωμένο. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε απόλυτα σίγουρες ότι η επιδερμίδα σας δεν θα πάθει τίποτα. Τέλος, προκειμένου να καλύψετε τη γυαλάδα που λογικά θα έχει δημιουργηθεί, ταμπονάρετε το πρόσωπό σας με λίγη πούδρα.

Ποια είναι η σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων καθημερινής φροντίδας;

Ακόμα ένα ερώτημα που μας βασανίζει συνεχώς είναι η σειρά που πρέπει να βάζουμε τα προϊόντα στο πρόσωπό μας. Οι ειδικοί προτείνουν πρώτα να ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας, έπειτα να προσθέτουμε το αντηλιακό και ύστερα το foundation και ό,τι άλλο επιθυμούμε. Καλό θα ήταν να αφήνουμε λίγο χρόνο στο δέρμα να απορροφήσει το εκάστοτε προϊόν πριν εφαρμόσουμε το επόμενο.

Φυσικό ή χημικό αντιηλιακό;

Αυτό εξαρτάται από εσάς. Το σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα αντηλιακό αφενός κατάλληλο για όλες τις ώρες και αφετέρου που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Extra tip: Να θυμάστε ότι οι δείκτες προστασίας που αναγράφονται πάνω σε κάθε αντηλιακό είναι σημαντικοί. Για παράδειγμα, ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας είναι ικανό να σας προστατέψει περισσότερο από ένα με χαμηλότερο. Επί πρόσθετα, αν εφαρμόσετε στο δέρμα σας ένα προϊόν με δείκτη προστασίας 15 και ένα με 25, δεν ισοδυναμούν με την προστασία που θα σας προσέφερε ένα αντηλιακό με 40 δείκτη προστασίας.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση