Ομορφιά

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

dfaSDASDASdsdasdasd.jpg

Στον τομέα της αποτρίχωσης, το φως που παράγει το laser απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας, επιτυγχάνοντας επιλεκτική εστίαση ενέργειας στο θύλακα της τρίχας που τον καταστρέφει χωρίς να επηρεάζει το υπόλοιπο δέρμα ή τους γειτονικούς ιστούς.

SPECIAL PRICE - 70 % ΑΠΟ 12/02-16/02 2018 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ 210-7252422 ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ CANDELA

Το laser αποτρίχωσης μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα όπως:

  • Πρόσωπο (γωνίες στόματος, άνω χείλος, πηγούνι, παρειές, φρύδια κ.ά.).
  • Χέρια και μασχάλες
  • Μπικίνι, πόδια, γλουτοί
  • Πλάτη
  • Στήθος, θώρακας
  • Κοιλία κ.ά.

Απευθύνεται σε αποτρίχωση, σκουρόχρωμες εφηλίδες για εξαφάνιση.

Είναι το laser το οποίο κάνει αποτρίχωση με μόνιμα αποτελέσματα. Χρειάζεται κάποιες επαναλήψεις για τις διαφορετικές περιοχές του σώματος.

Σκοπός του είναι η αποδυνάμωση τις τρίχας στο θύλακα, οπότε η τρίχα όταν ξαναβγαίνει είναι πιο αποδυναμωμένη. Θεωρείται ριζική μέθοδος αποτρίχωσης και οι ιδανικές περιοχές για αποτρίχωση είναι: πρόσωπο, άνω χείλος, χέρια, μηροί-γάμπες, μασχάλες και μπικίνι.

Στο τέλος της κάθε συνεδρίας γίνεται επάλειψη με μια ενυδατική κρέμα στην περιοχή όπου έχει γίνει θεραπεία. Η συγκεκριμένη μέθοδος δεν γίνεται ποτέ σε μαυρισμένο δέρμα και συνιστάται η τοποθέτηση αντηλιακής κρέμας μετά την θεραπεία, ειδικά στις περιοχές του λαιμού και του προσώπου.

Οι εφαρμογές γίνονται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Τα αποτελέσματα είναι 100% επιτυχή και μόνιμα.

Ο αλεξανδρίτης σαν laser επιτυγχάνει την εξαφάνιση των μελαχρωματικών βλαβών στην ραχιαία επιφάνεια των χεριών, του προσώπου, του λαιμού και όπου αλλού υπάρχουν. Έχει την ιδιότητα της αναγνώρισης των μελανοκυττάρων κάτω από την επιδερμίδα και θεραπεύει - σβήνει αυτές τις μαύρες κηλίδες, χωρίς να τραυματίζει και να αφήνει ουλές στο δέρμα. Χρειάζονται 2-3 επαναλήψεις για να πετύχουμε το αποτέλεσμα 100%. Αμέσως μετά την εφαρμογή της τεχνικής, χρειάζεται μια προστασία ολική από τον ήλιο και ενυδάτωση στις περιοχές για μια βδομάδα.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση