Άσκηση

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

atigravityyogaromanou22.jpg

Πρόκειται για μία σχετικά νέα μορφή της yoga, που έχει κατακτήσει στους χώρους άθλησης της χώρας μας. Aποτελεί παραλλαγή των παραδοσιακέών σκήσεων yoga, που εκτελούνται μέσα σε υφάσματα που κρέμονται από το ταβάνι.

Η βαρύτητα προσφέρει ανακούφιση στους πόνους των αρθρώσεων, τεντώνει τους μύες, και ενισχύει τους μύες που αποτελούν το κέντρο του σώματός μας.
Είναι γνωστή και ως «acro» και «antigravity». Η... εναέρια yoga συνδυάζει τις κλασικές ασάνες (στάσεις) με ακροβατικές κινήσεις. Εδώ, οι παραδοσιακές ασκήσεις της yoga, εκτελούνται μέσα σε υφάσματα που κρέμονται από το ταβάνι. Η βαρύτητα προσφέρει ανακούφιση στους πόνους των αρθρώσεων, τεντώνει και ενισχύει τους μύες. Όταν ευθυγραμμίζεται η σπονδυλική στήλη, ανακουφίζει από την πίεση, ενώ οι σφιγμένοι μύες αποσυμπιέζονται.
Η aerial yoga γυμνάζει αποτελεσματικά την κοιλιά, καθώς, για να μπορείς να στηρίζεσαι καλύτερα πάνω στην αιώρα, πρέπει να σφίγγεις διαρκώς τους κοιλιακούς σου. Μετά από λίγα μαθήματα, θα νιώθεις τους μύες σου πιο ευλύγιστους και δυνατούς. Επειδή είναι άσκηση χαμηλής έντασης, είναι κατάλληλη και για πάσχοντες από καρδιαγγειακά νοσήματα.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση