εταιρικά νεα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

 • ΚΑΡΑΚΟΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, MD ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ
 • Θεραπεία με
 • ''Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι με τη βοήθεια του Υαλουρονικού οξέος''
 • DENTISTY FOR DISABLED PATIENTS
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ (ΡΗΞΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ)
 • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΟΥΜΑ ( Η ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ )
 • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΡΙΜΟΥΡΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο


epoc.jpg

Η Siemens Healthineers έχει συνάψει οριστική συμφωνία για την απόκτηση της Epocal Inc., θυγατρικής της Alere Inc.

Η Epocal Inc. αναπτύσσει και παρέχει point-of-care (παρά την κλίνη του ασθενούς)  διαγνωστικά συστήματαγια ιδρύματα και επιχειρήσεις υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένου του Συστήματος Ανάλυσης Αίματος epoc®, μία φορητή λύση ασύρματης εξέτασης. Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συναλλαγής δενγνωστοποιούνται. Η συναλλαγή υπόκειταιστην ολοκλήρωση της εξαγοράς της Alere από την Abbott, καθώς και στις εγκρίσεις που αφορούν στην αντιμονοπωλιακή νομοθεσία και άλλες συνήθεις συνθήκες ολοκλήρωσης συμφωνιών.

«Θέλουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να καινοτομήσουν στην παροχή της φροντίδας των ασθενών τους. Ως ένας από τους ηγέτες της αγοράςόσον αφοράστην ανάλυσηαερίων αίματος, η απόκτηση της σειράς προϊόντων epoc® θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε τη σωστή λύση στη σωστήσύνθεση, μέσωενόςμόνο συνεργάτη», δήλωσε ο Peter Koerte, Πρόεδρος της Point ofCareDiagnostics της Siemens Healthineers. «Η σειρά προϊόντων epoc® θα ενσωματωθεί άρισταστο ψηφιακό μας οικοσύστημα προσφέροντας στους πελάτεςτην πιο ευρεία λύσηστην αγορά. Η εξαγορά συμπληρώνει τις υπάρχουσες προσφορές μας στο χώρο των(point-of-care)παρά την κλίνη διαγνωστικώνμε σκοπό να προσφέρουμε παγκοσμίως στους πελάτεςμια πλήρη γκάμα λύσεωνόσον αφορά στην ανάλυση αερίων αίματος».

Τα συστήματα του τομέα της Υγείας εξακολουθούν να αναζητούν τρόπους για τη βελτίωση της εμπειρίας και της ικανοποίησης των ασθενών, καθώς και της ποιότητας της περίθαλψης. Είναι στρατηγικός στόχος της Siemens Healthineers να υποστηρίξει τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως,ώστε να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και να διαπρέπουν στο περιβάλλον που δραστηριοποιούνται. Τα δίκτυα Υγείας μπορεί να έχουν ποικίλες ανάγκες για εξετάσεις κοντά στους ασθενείς τουςστασημείαπερίθαλψης,σε ιατρεία, κλινικές,τμήματα επειγόντων περιστατικών και εργαστήρια.Προσφέροντας μία λύση διαγνωστικών συστημάτωνπου περιλαμβάνει απόμίαφορητήσυσκευήχειρός χαμηλού όγκου δειγμάτων μίας χρήσης έως μία μεγάλη πολυχρηστικήεπιτραπέζια λύση, η Siemens Healthineers μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες της να βελτιώσουν τη ροή της εργασίας τους χρησιμοποιώνταςτο σωστό σύστημα ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τα αέρια αρτηριακούαίματος είναι μια σημαντική συνήθης εξέταση για την παρακολούθηση της οξεοβασικής ισορροπίας των ασθενών. Διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επεξεργασία και διαχείριση ασθενών σε κρίσιμη κατάσταση και μπορούν να βοηθήσουν στη διάγνωση πνευμονικών και μεταβολικών διαταραχών. Δείχνουν τη σοβαρότητα μιας πάθησης και βοηθούν στην αξιολόγηση της θεραπείας. Τα συστήματα ελέγχου αερίων αίματος αποτελούν σημαντικό συστατικό σε απαιτητικά σημεία περίθαλψης, όπως τα νοσοκομεία, οι κλινικές, τα τμήματα έκτακτης ανάγκης και τα εργαστήρια για τις πνευμονικές παθήσεις.

Σχετικά με το epoc® Σύστημα Ανάλυση Αίματος

Το Σύστημα Ανάλυσης Αίματος epoc® είναι μια φορητή λύση ασύρματης εξέτασης που παρέχει αποτελέσματα αερίων αίματος, ηλεκτρολυτών και μεταβολιτών κοντά στον ασθενή σε περίπου 30 δευτερόλεπτα μετά την εισαγωγή του δείγματος. Το Σύστημα Ανάλυσης Αίματος epoc® αποτελείται από κάρτα εξέτασης BGEM που παραμένει σταθερή σε θερμοκρασία δωματίου, τον αναγνώστη epoc® και το φορητό υπολογιστή epoc® host2. Κάθε κάρτα μίας χρήσης epoc® BGEM διαθέτει τεχνολογία smartcard με πλήρες μενού εξετάσεων.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση