εταιρικά νεα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

 • Θεραπεία με
 • ''Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι με τη βοήθεια του Υαλουρονικού οξέος''
 • DENTISTY FOR DISABLED PATIENTS
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ (ΡΗΞΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ)
 • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΟΥΜΑ ( Η ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ )
 • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΡΙΜΟΥΡΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Astrazeneca.jpg

H AstraZeneca ανακοινώνει επίσημα τη συμμετοχή της στο Πρόγραμμα Βιομηχανικών Υποτροφιών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» που πραγματοποιείτε με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο προώθησης της εφαρμοσμένης επιστημονικής τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η AstraZeneca στο πλαίσιο της καινοτόμου επιστημονικής έρευνας, για τη δημιουργία φαρμάκων που βελτιώνουν καθημερινά τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως, θα καλύψει με το ποσό των 35.842 ευρώ, το 1/4 του συνολικού κόστους της τετραετούς έρευνας της Δρ. Φλωρεντίας Φωστήρα, με θέμα τη Μοριακή γενετική «Ανάλυση του καρκίνου των ωοθηκών».

Η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται σε ένα πλαίσιο εξειδικευμένων εκπαιδευτικών δράσεων της AstraZeneca που σαν στόχο έχουν την υποστήριξη της εφαρμοσμένης επιστημονικής έρευνας στην Ελλάδα, παρέχοντας υγιή κίνητρα σε Έλληνες ερευνητές να μείνουν και να παράγουν ερευνητικό έργο στη χώρα μας, με τρόπο που παράγει απτά εκπαιδευτικά και επιστημονικά οφέλη που επιστρέφουν ως προστιθέμενη αξία υγείας και θεραπείας στην ελληνική κοινωνία.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της πρωτοπόρου επιστημονικής έρευνας στην εξέλιξη της κοινωνίας, και με εφαλτήριο τη φιλοσοφία της που περικλείεται στη φράση “What Science can do”, η AstraZeneca στηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες που προωθούν την εφαρμοσμένη έρευνα στην υπηρεσία της ανθρωπότητας, στοχεύοντας στη δυναμική υποστήριξη επιστημόνων και ερευνητών  που έχουν πρωτοπορήσει και διακριθεί σε αυτούς τους τομείς, με τρόπο πρακτικό και ωφέλιμο για τον άνθρωπο και την κοινωνία.   

Η Χριστίνα Κεφαλά, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Εταιρικής Επικοινωνίας της AstraZeneca Ελλάδας, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που στο πλαίσιο της καινοτόμου επιστημονικής έρευνας, στηρίζουμε εφαρμοσμένες και στοχευμένες ερευνητικές δράσεις που εκπορεύονται από έγκριτους επιστημονικούς φορείς διεθνούς κύρους, με τη συμμετοχή ερευνητών-επιστημόνων.

Στεκόμαστε αρωγοί στο πλευρό της Δρ. Φωστήρα και του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» σε μια προσπάθεια να ενδυναμωθεί η έρευνα, η στενή επαφή και αλληλεπίδραση των νέων επιστημόνων με δομές της βιομηχανίας, στηρίζοντας την μετέπειτα σταδιοδρομία τους και κυρίως ενισχύοντας την καινοτομία και  τις θετικές επιπτώσεις της, στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση