εταιρικά νεα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

 • Θεραπεία με
 • ''Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι με τη βοήθεια του Υαλουρονικού οξέος''
 • DENTISTY FOR DISABLED PATIENTS
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ (ΡΗΞΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ)
 • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΟΥΜΑ ( Η ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ )
 • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΡΙΜΟΥΡΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

SIEMESNS_FT.jpg

Σε μια προσπάθεια να προσφέρει στους πελάτες της εκτεταμένες και πιο ολοκληρωμένες λύσεις για τις μοριακές δοκιμές, η Siemens Healthineers ανακοινώνει μια νέα στρατηγική συνεργασία με τη Fast- track Diagnostics (FTD), που περιλαμβάνει την προσθήκη ευρείας γκάμας διαγνωστικών kits με σήμανση CE και πολυσυνδρομικών πάνελ (multisyndromic panels) στο χαρτοφυλάκιο του Μοριακού Συστήματος1 VERSANT® kPCR της Siemens Healthineers.

Η προσθήκη του ευρέος χαρτοφυλακίου των kits και πάνελ της FTD που καλύπτουν περιστατικά  από αναπνευστικά προβλήματα έως γαστρεντερίτιδα, λοιμώξεις του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος (ΚΝΣ) και παιδικές λοιμώξεις - αυξάνει το εύρος των ολοκληρωμένων λύσεων για μοριακές εξετάσεις που παρέχει η Siemens Healthineers, εξασφαλίζοντας κορυφαία απόδοση από το στάδιο της εκχύλισης και μέσω της ανίχνευσης στην αύξηση της αποτελεσματικότητας της ροής εργασίας για τα μοριακά εργαστήρια όλων των μεγεθών.

«Τους τελευταίους 24 μήνες, η Siemens Healthineers έχει πραγματοποιήσει σημαντικά επιτεύγματα στην παροχή μοριακών διαγνωστικών εφαρμογών και υπηρεσιών», δηλώνει ο Fernando Beils, Επικεφαλής της Μοριακής Διαγνωστικής της Siemens Healthineers. «Συνεχίζουμε να ενισχύουμε και να διευρύνουμε τις μοριακές μας εξετάσεις, προσφέροντας στους πελάτες μας παγκοσμίως μια ολοκληρωμένη, κλιμακούμενη λύση για ακριβή διάγνωση και παρακολούθηση, μέσω της συμμαχίας μας με τη Fast-track Diagnostics».


Το Μοριακό Σύστημα VERSANT® kPCR, ένας καθιερωμένος παίκτης στην αγορά των μοριακών εξετάσεων για τον ιό HIV και την Ηπατίτιδα, θα περιλαμβάνει πλέον πάνω από 75 εξετάσεις, ενοποιώντας εξετάσεις για όλο το φάσμα των μολυσματικών ασθενειών σε ένα μόνο μοριακό οικοσύστημα.

«Το Μοριακό Σύστημα VERSANT kPCR είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στο ευρύ φάσμα των εξετάσεών μας, που σημαίνει ότι τα εργαστήρια μπορούν τώρα να διαγνώσουν σχεδόν οποιαδήποτε μολυσματική ασθένεια σε μια αναλυτική διαδικασία», δηλώνει ο Bill Carman, Διευθύνων Σύμβουλος της Fast-track Diagnostics.

Προσφέροντας στους πελάτες τη δυνατότητα ενός ενιαίου συστήματος με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο και μια σχεδόν ανοιχτή πλατφόρμα, η Siemens Healthineers δίνει τη δυνατότητα στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες προκλήσεις, ιδίως καθώς η αυξανόμενη τάση προς μια φιλοσοφία υγειονομικής περίθαλψης βασισμένη στην αξία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την αυξημένη παραγωγικότητα και τις απλοποιημένες ροές εργασιών. Με αυτό το σκεπτικό, η Siemens Healthineers έχει θέσει την ανάπτυξη και την ενίσχυση της στο πλαίσιο του μοριακού διαγνωστικού χώρου, ως βασική προτεραιότητα για την επιχειρηματική της στρατηγική, προσβλέποντας στο μέλλον.

1 Τα προϊόντα/χαρακτηριστικά (που αναφέρονται εδώ) δεν είναι εμπορικά διαθέσιμα σε όλες τις χώρες. Για κανονιστικούς λόγους, η μελλοντική τους διαθεσιμότητα δεν μπορεί να εγγυηθεί. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον τοπικό οργανισμό Siemens Healthineers για περισσότερες λεπτομέρειες.

 
Η Siemens Healthineers είναι μια ανεξάρτητα διοικούμενη εταιρεία στον κλάδο Υγείας, της Siemens AG που δίνει τη δυνατότητα στους παρόχους υπηρεσιών Υγείας σε όλο τον κόσμο να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες προκλήσεις και να διαπρέπουν στους τομείς που δραστηριοποιούνται. Κορυφαία στην ιατρική τεχνολογία, η Siemens Healthineers καινοτομεί διαρκώς στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών της, τόσο στους βασικούς τομείς της απεικόνισης για διαγνωστικούς και θεραπευτικούς σκοπούς, καθώς και στην εργαστηριακή διάγνωση και τη μοριακή ιατρική. Η Siemens Healthineers αναπτύσσει επίσης συνεχώς τις ψηφιακές υπηρεσίες υγείας  καθώς και τις επιχειρηματικές υπηρεσίες της. Η Siemens Healthineers υποστηρίζει νέα επιχειρηματικά μοντέλα που μεγιστοποιούν την ευκαιρία και ελαχιστοποιούν τους κινδύνους για τους παρόχους υπηρεσιών Υγείας  ώστε να τους βοηθήσει να επιτύχουν στη σημερινή δυναμική αγορά  του κλάδου τους. Κατά το χρηματοοικονομικό έτος 2016, που ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016, η Siemens Healthineers σημείωσε έσοδα €13,5 δις και καθαρά κέρδη άνω των €2,3 δις, ενώ έχει περίπου 46.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο στη διεύθυνση: www.siemens.com/healthineers

Από την ίδρυσή της το 2007, η Fast-track Diagnostics έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές πολλαπλών τεστ PCR σε πραγματικό χρόνο για ανίχνευση μολυσματικών ασθενειών με βάση τη συνδρομική προσέγγιση. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στη διεύθυνση www.fast-trackdiagnostics.com.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση