Διαγωνισμοί

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

gnoriste ta ellhnika superfoods

Ένας νέος διαγωνισμός, μέσω Facebook, ξεκινά από την ιστοσελίδα stogiatro.gr και τις αγαπημένες σας εκδόσεις "Διόπτρα", με αφορμή το αφιέρωμα που πραγματοποιεί το site μας από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις ελληνικές υπερτροφές. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, πέντε τυχεροί αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα βιβλίο της Διαιτολόγου Διατροφολόγου, Α. Σταματάκη και του Κλινικού Διαιτολόγου Διατροφολόγου, κ. Κ. Ξένου, με τίτλο: "Γνωρίστε τα ελληνικά super foods".

Οι όροι του διαγωνισμού, ο οποίος ξεκινά τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου είναι απλοί: Για να συμμετάσχετε χρειάζεται μόνο να κάνετε LIKE στη ΣΕΛΙΔΑ μας και SHARE στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε "καρφιτσωμένη" στο πάνω μέρος της σελίδας μας.

Το βιβλίο αποτελεί ένα ευχάριστο και εύκολο μέσο προκειμένου να ενημερωθούμε για τους κρυφούς "θησαυρούς" που φύονται στην Ελλάδα, όπως είναι η κάπαρη, το ελαιόλαδο, η κορινθιακή σταφίδα και η μαστίχα Χίου. Οι ωφέλειες των ελληνικών αυτών super foods δεν αποτελούν "έμπνευση" των συγγραφέων αλλά στηρίζονται σε μελέτες, έτσι όπως μόνο η γνώση ενός ειδικού μπορεί να αξιολογήσει και να παρουσιάσει.

Σκοπός είναι οι Έλληνες να πάψουν να αναζητούν "υπερτροφές" από τον Αμαζόνιο, το Θιβέτ και από οπουδήποτε αλλού (π.χ. goji berries, cranberries, chia, quinoa κ.λπ.) και να αγαπήσουν περισσότερο τη χώρα τους και τα προϊόντα της, γνωρίζοντας παράλληλα την επιστημονική αλήθεια και όχι τη στρεβλή πλευρά των πραγμάτων.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links